PROJEKT CHEF – CO ONI WIEDZĄ O GOTOWANIU...?
26 kwietnia 2016 roku sześciu znakomitych szefów kuchni z różnych regionów Polski zaprezentuje pokaz sztuki kulinarnej w postaci menu degustacyjnego połączonego z parowaniem piwa.
To jedno z niepowtarzalnych i unikatowych wydarzeń w historii gastronomii, które dotąd miały miejsce na Podbeskidziu. Różnorodność smaków, niesamowite doznania wynikłe z połączenia pasji i doświadczenia zaoferują nam główni prowokatorzy tegoż wydarzenia:
- DAWID KLIMANIEC – SZEF KUCHNI BROWARU KRAJCAR
- RAFAŁ LORENC – UCZESTNIK V EDYCJI TOP SZEF, SZEF KUCHNI PROJEKT – KUCHNIA KOSZALIN
- DOMINIK DURAJ SZEF KUCHNI, ZDOBYWCA 3 CZAPEK GAULT&MILLAU
- PIOTR PAPIEŻ SZEF KUCHNNI AKADEMII KULINARNEJ ‘FARUTEX’ KRAKÓW BIDVEST POLSKA
- PIOTR POLAK SZEF KUCHNI RESTAURACJA OGRODY KAPIAS GOCZAŁKOWICE - ZDRÓJ
- GRZEGORZ MIŚTA ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI FABRYKA WEŁNY HOTEL &SPA PABIANICE
Uroczysty pokaz "Lice cooking" w wykonaniu znakomitych szefów kuchni, połączony z muzyką na żywo - to tylko nieliczne z wielu atrakcji, które będą miały miejsce w tym dniu.