Wydarzenia

Dzisiaj nietypowo, ponieważ dostaliśmy od Czytelnika przepis na kolację. Grzegorz przysłał przepis na tosty, ale nie takie zwyczajne, tylko z jajkiem, pieczarkami i szpinakiem! My publikujemy przepis, a Grzegorza zapraszamy do Frytowiska na chrupiące belgijskie frytki.

Składniki:

- kromki chleba tostowego lub innego

- świeży szpinak

- pieczarki

- 2 jajka

- czosnek

- ser camembert

- oliwa, masło

- 1 łyżka masła

- pieprz, sól

Sposób przygotowania:

Pieczarki kroimy w plasterki. Czosnek siekamy. Wrzucamy na patelnię i dodajemy szpinak. Podsmażamy i dajemy przyprawy.  Na drugiej patelni podsmażamy kromki chleba. Na kolejnej robimy jajko sadzone. Na tosty nakładamy farsz powstały z pieczarek i szpinaku, dajemy ser camembert i kładziemy jajko sadzone. Podajemy na gorąco! Smacznego. 

Grzegorzowi dziękujemy za przepis.

Was zapraszamy w dalszym ciągu do przysyłania ciekawych przepisów! Czekamy do 02.03.2018 roku. Przepis przyślijcie na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i dodajcie zdjęcie! Czekamy razem z:

baner frytowisko copy copy copy copy copy